Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Пламен и Иво от X Factor с двойна доза музика в първия си сингъл

отпечатай новината

31.07.2015 16:09 | Видян 1716 пъти

 Пламен и Иво от X Factor с двойна доза музика в първия си сингъл

Тийн идолите от третия сезон на X Factor Пламен и Иво представят първия си сингъл „2 х 2“ с едновременна онлайн, радио и телевизионна премиера в петък, 31 юли. Идеята за общ проект с двамата хрумва на креативния дует Pavell & Venci Venc’ по време на формата, когато братя Добреви им правят силно впечатление.

„Още тогава с Венци си говорихме, че ще е страхотно да направим нещо заедно с тях, защото са супер свежи и позитивни, много талантливи и стилът им се доближава до нашия“, казва Pavell, който е автор на музиката на „2 х 2“. Текста четиримата пишат заедно, водени от красноречивото заглавие, а аранжиментът е на Pavell и националния шампион по бийтбокс за 2011 г. Искрен Тончев-Искрата.
 
„2 х 2“ носи духа на лятото и именно около тази тема Creative Crew изграждат концепцията за видеоклипа към парчето. Идеята на режисьора Виктор Антонов-Рик е да избегне шаблонните за летните хитове кадри край басейн или морски бряг и да се фокусира върху експресивните образи на артистите.

Затова изборът на локация за снимките пада върху склад за товарни контейнери. В някои от кадрите на „2 х 2“ присъстват танцьорите от Makosa Nostra Family. За визията на Пламен, Иво, Pavell и Venci Venc’ екипът се е доверил на брандовете Massive by Block и Trap Shop.  

За първи път в проект на „Вирджиния Рекърдс“ участват и фенове на изпълнителите. Два пъти по две момичета от Велико Търново и Русе получиха възможността да се снимат в клипа на любимците си като победителки от игра, проведена на Facebook страницата на най-мащабното национално музикално турне в страната Coca-Cola Happy Energy Tour, което стартира през септември. В същия месец се очаква да излезе и следващият сингъл на братята Пламен и Иво.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !