Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Свидетели на боя: Преслава бе в кръв, би се като мъж!

отпечатай новината

30.07.2015 09:27 | Видян 3595 пъти

Свидетели на боя: Преслава бе в кръв, би се като мъж!

Поредното меле, което Преслава и Бирмата заформиха през изминалия уикенд в Слънчев бряг, е изправило косите на всички летуващи в хотел „Тарсис", на чийто паркинг се е случил боят в късния следобед на съботния ден. Свидетели на уличната свада докладват, че гледката била досущ като в американски екшън и със сигурност единствено бързата намеса на полицията е предотвратила по-тежки последствия от кьотека.

„Беше нещо ужасно! Първоначално никой не разпозна, че жената, която беше цялата в кръв, е Преслава. Напук на килограмите си, тя се би като мъж и посягаше както на Бирмата, така и на охранителите му. Очевидно им нямаше никакъв страх и удряше къде що може, с все сила", разказват изплашени гости на хотела, които станали неволни свидетели на мелето.

И докато притеснените за живота и сигурността си летовници разказват за завърналите се мутренски години, в които хората разчистват сметките си в ръкопашен бой, то от управата на хотел „Тарсис", на чийто терен се е случило мелето, мълчат и не дават никаква информация. При няколкото опита на репортер на „Всеки ден" да разбере как е започнал побоят, от администрацията на пансиона заявиха, че случаят не ги касае. Подробности можело да се научат само от местното полицейско управление. Мълчанието им вероятно се дължи на страха на мениджмънта името на хотела да бъде замесвано в криминални случаи и поименното викане на всички служители за снемане на показания.
Снимка:planeta.tv

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !