Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Ето кой влиза във "ВИП Брадър"

отпечатай новината

29.07.2015 09:38 | Видян 4219 пъти

Ето кой влиза във

 Продуцентите са заложили на взривоопасна комбинация, тъй като в тясното пространство на къщата една територия ще делят попа, чалгата и някои от светските величия, пише HotArena. Сред участниците са дует „Ритон“, които се очаква да разкажат подробности за брака си, отношенията с Филип Киркоров и да разкрият слабите си места като семейство. С тях влиза и Драго Чая.

В листата на звездите била включена и Нели Рангелова, но продуцентите не успели да я убедят. Деси Тенекеджиева и Миглена Ангелова също отказаха да участват.

За сметка на това в шоуто се очаква да влезе Дарина Павлова. Мадам „Мулти“ показа пиперлив език в „България търси талант“, когато заради спор с Илияна Беновска, последната бе уволнена. Редом с нея ще влезе и Луна, която се очаква да разкрие как е спечелила парите си и какво е правила в САЩ.

Сред звездите вътре са още Катя Близнакова, наскоро омъжила се за грък, както и Маргарита Михнева. Устатата дама се очаква да побърка всички в къщата, тъй като ще играе ролята на дразнител.

С Васил Найденов също се водят преговори, но най-вероятно ще отпадне от класацията.

Любителите на фолка също ще останат доволни. В коктейла от звезди се очаква да се включи и Андреа. Предложения са направени и на Гергана и Малина, но първата е пред брак, докато втората има ангажименти като футболен мениджър и не желае да оставя работата си за дълго.

Очаква се в новия сезон, в къщата да влезе още и Моника Валериева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !