Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Галена: Akcent ми предложиха да запишат дует с мен

отпечатай новината

28.07.2015 11:36 | Видян 4794 пъти | Гласували 1

Галена: Akcent ми предложиха да запишат дует с мен

„Сцената е моят живот“, това споделя Галена в откровено интервю за предаването Cool..t. Певицата разкрива още, че излизайки на сцената, според възможностите си разбира се, каквото може да даде от себе си го отдава на 100 процента за публиката. “Аз съм човек, който се раздава до последно. Отворена съм към всички хора”, не крие тя. Галена признава, че обича да балансира между музикалната кариера и семейството си и се радва, че успява да го прави. “Радвам се, че Галин и Стефан не ме спират, а ме мотивират. Взаимно се мотивираме”, споделя певицата. Галена разказва и за това докъде стигат мечтите й, както и има ли граници за нея. “Когато знам какво трябва да направя, няма граници за мен, казвам си – това е и дори да има сериозно предизвикателство пред мен се справям с него”, признава звездата на телевизия “Планета” и допълва: Винаги съм имала реални мечти!”.

Като се върнеш назад в годините – налагало ли ти се е да пееш повече фолклор или напротив?

Галена: Аз от дете съм закърмена с фолклорната музика. Винаги съм я обичала и продължавам да си я слушам. Подготвям народен албум, който стана исторически вече…
Завършила съм народно пеене и винаги на мои участия пея по една народна песен.

Аз мисля, че обираш овациите с новия ти проект с Akcent!

Галена: Тепърва обирам плодовете на труда.

Изненадваш ли себе си?

Галена: Понякога. Винаги съм имала реални мечти, тези които са по-близо до мен. Може би след време, когато имам актив зад гърба си може да помечтая и по-смело.

Как се случи съвместния ти проект с Akcent?

Галена: Случи се в Румъния. Горда съм с това, че не аз съм се натискала да се осъществи този проект, а те ми го предложиха. Бяхме на съвместно участие и за секунди с моята харизма разпилях чар. (смее се)
Самият той ми предложи да направим проект и аз си го доизчаках без да го натискам, и  му казах: „Остава ли уговорката да да направим дует?“.  С едно пътуване до Румъния направихме песента, записах едно демо и пак така по много бърз начин се случиха нещата.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !