Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Люси Дяковска си връща Камелия

отпечатай новината

27.07.2015 11:48 | Видян 6879 пъти

Люси Дяковска си връща Камелия

Лесбийският любовен триъгълник - Люси Дяковска, Камелия и Ивана, за пореден път ще разбуни духовете из светските среди. Дяковска се завръща в България, а щерката на Данчето Христова е на тръни да не изгуби любимата си Камелия.

Въпреки че гради кариера в Германия и то много успешна, а славните й дни в България вече отминаха, Люси е готова да се завърне в страната и да се включи в журито на музикалния формат „Х Фактор“, само, за да натрие носа на бившата си любовница Камелия, пише „България днес“. „Люси иска да покаже на бившата си, че тя вече няма влияние над нея и не се страхува от това да се срещнат очи в очи“, коментират близки до бившата двойка.

Запознати издават, че Ивана по цели нощи не спи при мисълта, че любимата й Камелия, може да избяга в прегръдките на бившата си.

Колкото и да се опитва да го прикрие, Ивана била съвсем наясно, че ако пожелае Люси отново ще завърти главата на сребролюбивата Камелия, която търси охолен и уреден живот — нещо, което дъщерята на Йорданка Христова, поне в момента не може да й осигури.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !