Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лили Иванова вдигна Русе на крака

отпечатай новината

25.07.2015 10:09 | Видян 2157 пъти | Гласували 2

Лили Иванова вдигна Русе на крака

Да задържиш 5000 души на крака в продължение на два часа и да поемаш вълни от обожание, аплодисменти и възгласи „Браво!” - Лили Иванова е сред малкото БГ артисти, които упражняват подобна магия над публиката, пише в. "Монитор". Концертът на легендарната певица бе гвоздеят в програмата с честванията по случай откриването на „Арена Булстрад” завчера, а харизмата и талантът на Лили бяха похвалени и от премиера Бойко Борисов пред медии с репликата: „Лили Иванова е най-великото, което сме имали в българска естрада!”

„Вие сте една много, много музикална публика”, констатира звездата след първата порция аплаузи за вечерта. В препълнената зала с 5100 седящи места нямаше свободна седалка. На концерта бяха дошли почитатели от цяла Североизточна България. Мнозина включиха мобилните си телефони, за да могат техни близки поне да чуят невероятните изпълнения и да станат част от шоуто. На сцената Лили бе в елегантен черен тоалет, подчертаващ перфектната й фигура. „Без вас нищо не става!”, отвърна за втори път на изразената любов и възхищение Лили. Тя представи не само хитове, но и много нови парчета. Между изпълненията отпиваше по глътка минерална вода, а неизменното бурканче с мед използва само веднъж.

Певицата бе подкрепена от Ангел Дюлгеров (китара и цигулка), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни), Огнян Енев (пиано, тромпет и саксофон) и Веселин Веселинов - Еко (бас китара). Представяйки музикантите си, тя не пропусна да спомене, че аранжиментът на песните й на концерта е дело на Ангел Дюлгеров, а албумът й „Поетът” е записан в неговото студио в Пловдив, за което специално му благодари. По програма концертът на Лили Иванова трябваше да продължи час и половина, но еуфорията на публиката върна примата отново на сцената. Заедно с всички в залата тя изпя „Свири, щурче” и завърши с „Камино”.

Снимка: в. "Монитор"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !