Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един...

Драматични ситуации, колекционерски истории и 100 точки...

Фестивалът за илюстрация и графика с...

Четвъртото издание на Фестивала за илюстрация и графика...

Мартина: Слави ме пребиваше от бой!

отпечатай новината

23.07.2015 14:55 | Видян 2211 пъти

Мартина: Слави ме пребиваше от бой!

Бившата на Слави Трифонов – танцьорката Мартина, проговори за раздялата си с шоумена. Балерината разкри шокиращи подробности около връзката им, които никой не е очаквал.

„Напуснах Слави, защото ме биеше! Това е истинската причина за раздялата ни с него. Съжителството ни беше първоначално една приказка, но впоследствие се превърна в кошмар!”.

С това дългогодишната приятелка на Трифонов аргументира и факта, че е потърсила мъжко рамо другаде и се е впуснала в авантюра с боксьора Коко Колев. Като живот в златна клетка описва Мартина годините изкарани в съвместно съжителство с един от най-желаните ергени на републиката. Бившата приятелка на шоумена разкрила съвсем наскоро пред приятелки, че е била постоянно подлагана на домашно насилие.

Адът за Мартина започнал още в началото на 4-годишната й връзка с шоумена и продуцент от БТВ. Заслепена от любовта си към него и възможностите му обаче сексапилната блондинка смятала, че гневните изблици на Слави са по-скоро прецедент, отколкото перманентно поведение. Въпреки надеждите, че плесниците ще секнат, то това така не се и случвало, а напротив – положението ставало все по-зле, докато накрая агресията у Трифонов не събаряла красавицата на земята.

Имало случи, в които шамарите на шоумена били толкова силни, че единствено тежкия грим спасявал за няколко дни поред Мартина от неизбежния въпрос защо е синя по лицето, пише "Уикенд". Според близки до Слави агресията към приятелката му се пораждала от пренатовареност и изнервеност в работата. Гологлавият шоумен се тресял от параноя, че тя непрестанно го лъже и мами с други мъже, заради което я наказвал физически.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !