Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Иван: Фермата е като Ноевия ковчег

отпечатай новината

22.07.2015 10:00 | Видян 3938 пъти

Иван: Фермата е като Ноевия ковчег

Водещият Иван Христов и психологът Ани Владимирова повдигнаха завесата към най-вълнуващия и дългоочакван телевизионен формат тази есен - „Фермата” по бТВ. Те гостуваха в предаването „Тази сутрин”.

Ани Владимирова: „Кастингите приключиха много успешно, въпреки че това е най-трудният кастинг, който ми се е налагало да преживея. Представи си, че имаш Ноевия ковчег и на него трябва да качиш 15 човека, да ги закараш на една нова земя и те да изградят живота отначало. Това е трудно, защото се нагала да намериш толкова различни хора, в същото време с толкова специфичен опит и способности, така че са се допълват и да направят една машина да работи”.

ВРЪЩАМЕ ХОРАТА НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО, НО С ОПИТА ОТ ГРЕШКИТЕ, КОИТО СА ДОПУСНАЛИ

Иван Христов: „Много се радвам, че този формат ще се излъчва по bTV, защото ще покажем едни изключителни хора, които са нормални като всички нас. Заради това, че bTV е най-голямата медия, можем да си позволим да не показваме идиоти. Във „Фермата” всичко ще бъде истинско, връщаме хората от нулата. Връщаме хората назад във времето, само че така, както всеки е мечтал да се върне – знаейки грешките, които е допуснал и опитвайки се да не ги допусне отново”.

ЖИВОТЪТ НА ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК Е СВОЕОБРАЗНА ФЕРМА

Иван Христов: „Усетих вълна от хора, които имат желание да се върнат на село или да отидат на село, защото виртуалната умора ги е смазала. Говоря не само за таблетите и wi-fi, говоря за целия шум около нас, който там отсъства. Там спиш до кравата. Ако я издоиш правилно, ти дава мляко, от което си правиш сирене, масло и т.н. и така наистина от нищо ще изградиш нещо, от което имаш нужда. А в по-дълбок смисъл животът на всеки един човек би могъл да бъде определен като ферма. Човек започва от нулата и се опитва да изглади най-доброто от себе си, в контакт с другите, по някакъв начин без да им пречи, избягвайки това, че те му пречат”.

Ани Владимирова: „Във „Фермата всеки участник ще носи историята, мястото, от което е дошъл, опитът, който има, травмите, които е преживял като човек. Там хората наистина са различни и ще ни покажат един разрез на битието в момента, на хората, които живеят в нашата страна. Колко могат да оцелеят, какво носят от миналото... Кога грешките са поправими, кога можем да започнем отначало и кога светва надписът „game over”... Ще участвам лично в този проект. Наивно е да се мисли, че работя сама. До мен има сериозен екип, който обслужва много формати. Другите могат да работят навсякъде, но аз ще съм само тук”.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !