Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Диляна разори Блатечки

отпечатай новината

20.07.2015 10:55 | Видян 2320 пъти

 Диляна разори Блатечки

Актьорът Асен Блатечки изгуби няколко милиона лева заради фаталната си любов към манекенката Диляна Попова. Макар и връзката им да не продължи дълго, актьорът е напът да обяви тотален банкрут, пише "България днес". Още преди фаталната манекенка да се появи на хоризонта, Блатечки и официалната му половинка Катерина Горанова вложиха всичко, което притежават, за реализацията на филма Люси.

Асен е режисьор на лентата, а Катерина е негов асистент. Филмът имаше одобрена субсидия от Националния филмов център, но любовната драма спря снимките. След като Диляна забременя от лошото момче на родното кино, Блатечки бе изгонен от Катя. Работата по проекта спря, защото двамата бяха в жесток скандал, а атмосферата на снимачната площадка – непоносима. Така половин година след обявения финален срок филмът е доникъде, а шефът на филмовия център Павел Васев разкри, че ще поиска от продуцентите на няколко филма, сред които и Люси да върнат държавните пари, защото не са спазили договора.

 Ще имам среща с Блатечки, да видим какво се случва, разкри Васева. Ако държавата си поиска похарчените дотук пари за лентата, това ще е краят за Блатечки, притесняват се колегите му. Той не само няма да получи и стотинка хонорара като режусьор, но няма и нищо да спечели от разпространението и правата на филма. Асен се надяваше това да е най-успешната му продукция и да забогатее с няколко милиона, но вместо това е напът да остане без пари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !