От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Теодора с нова песен и клип

отпечатай новината

06.11.2008 17:00 | Видян 6565 пъти | Гласували 3

Теодора с нова песен и клип

Примата на Диапазон рекърдс ще зарадва феновете си с нова песен и видео към нея. Парчето, което е записано преди няколко месеца, тръгва от днес в ефира на Фен ТВ!

Интересното в случая е, че клипът на песента е заснет още лятото на морето. Теодора обаче реши да изчака най-подходящия момент за представянето на новия си проект. А именно – последния топъл и слънчев ден от годината!

Песента носи заглавието „Поиска всичко”. Текстът е на Росен Димитров, музика – Христодулос Сиганис,  а аранжиментът е на  Даниел Ганев.

„Песента е много хубава, аз харесвам по-драматични текстове. Когато я изпях, я усетих със сърцето и душата си – продължава с откровенията певицата – Незнам по каква причина, но на мен някак повече ми допадат тъжните неща...Сигурно затова съм толкова доволна от крайния резултат.”

Теодора сподели още, че е изчакала с представянето на песента по ред причини. „Заедно с продуцентите ми решихме „Поиска всичко” да излезе след дуета ни с Тони Стораро! А и мисля, че сега е точният момент за представянето на песен с по-драматичен и чувствен текст” – допълва изпълнителката.

Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, грим – Мис Бони, стилист – Данчо Христов. За прическите на Теодора пък се погрижи Стела.

Изпълнителката сменя няколко различни и много интересни визии, които още повече подчертават текста на песента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !