Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария в ролята на фатална жена

отпечатай новината

06.11.2008 18:00 | Видян 22703 пъти | Гласували 5

Мария в ролята на фатална жена

Мария засне видеоклип на най-новата си песен “Само теб”, в която й партнират колегите й от “Пайнер” – Илиян и DJ Живко Микс.

Съвместния проект на изпълнителите носи много настроение и хитов потенциал и със сигурност ще завладее сърцата на феновете.
Парчето се отличава с модерно дискотечно звучене, което намира отражение и във видеореализацията. Снимките на “Само теб” са направени в София, на фона на впечатляващ декор в центъра на града и в двора на Английската гимназия. Зрителите на “Планета” ТВ ще имат възможността да видят любимите си изпълнители в различна светлина.

Мария влиза в ролята на истинска прелъстителка, демонстрирайки предизвикателна и секси визия, която отдавна не е разкривала. Певицата ще изкуши почитателите си с красиво боди и екзотична яка от лисица на врата си, както и с елегантна жълта рокля. Лъскаво западно возило, докарано на платформа специално за снимките, допълва ефектните кадри.
Скоро Мария ще отведе екип на “Планета” ТВ до Банско, където ще разкрие възможностите за отдих в родния град на поета Никола Вапцаров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !