Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

DJ –те от Метрополис събират на парти "синьото общество"

отпечатай новината

06.07.2015 16:26 | Видян 1492 пъти

 DJ –те от Метрополис събират на парти

Кампанията Pepsi Challenge, която мотивира своите фенове да излязат от зоната си на комфорт и да поемат поне едно предизвикателство, успя да привлече вниманието на рекорден брой участници и получи множество selfies през осемте седмици посветени на различни предизвикателства.

От най-малките последователи до цели семейства се включиха в предизвикателствата на Pepsi Challenge, като всеки един от тях постави себе си в различна ситуация и направи запомнящото се selfie.

Pepsi Challenge отправи още едно предизвикателство към феновете, а именно да направят своите най-сини снимки и да станат част от „синьото общество” на бранда. Победителите в надпреварата показаха своята креативност и получиха VIP покани за двама за лятното парти на Pepsi Challenge, което ще се проведе 11 юли 2015 година в Cacao Beach, Слънчев бряг.

В предизвикателството се включиха и DJ –те от Метрополис, които ще се погрижат за доброто настроение, като последват примера на USHER и дадат старт на горещото лятно парти на плажа.  25 –те финалисти ще бъдат специални гости на партито, като ще поставят началото на „синьото общество” на бранда.Входът за партито е свободен и за всички фенове на марката са подготвени много изненади в обособената challenge зона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !