Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ани Салич се стопи

отпечатай новината

02.07.2015 16:48 | Видян 2804 пъти

Ани Салич се стопи

Водещата на новините по Нова телевизия Ани Салич изглежда зашеметяващо и е свалила най-малко 10 кила. Екранната партньорка на Ники Дойнов видимо се е разхубавила и подмладила, пише „Уикенд“. Преди Нова година топ новинарката опъваше всичките си тоалети в ефир. Пухкавата Ани дори получила ултиматум от ръководството на медията да вземе спешни мерки за вталяването си.

Още след рокадата си от Би Ти Ви в Нова телевизия, Салич се хвалеше, че е стопила над 10 килограма с помощта на рецепта от билкаря Петър Димков и била много доволна. После обаче забравила да спазва съветите на лечителя и отново се занемарила.

Според колеги на водещата, заради напрежението в работата и постоянната й заетост, Ани се тъпчела с нездравословни храни и така за нула време отново си върнала предишното тегло.

Стилистите се отчаяли и спрели да й слагат сака, които и без това Ани с мъка закопчавала. С роклите, в които едва се намъквала изглеждала още по-дебела, защото очертавали всяка гънка по тялото й.

Заради наедрялото си тяло, Ани ходела без брачната си халка, която не можела да напъха на нито един от пръстите си. Липсата на пръстена породило слухове, че е в развод, а клюките създали проблеми със съпруга й Бранко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !