Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Хекимян ходи болен на работа

отпечатай новината

02.07.2015 10:19 | Видян 1233 пъти

Хекимян ходи болен на работа

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви Антон Хекимян гъгне и подсмърча в ефир. Телевизионерът видимо и слухово за всички зрители е болен, но неотлъчно ходи на работа, пише в. Всеки ден.

„Не иска и за ден да отсъства. Колегите му казват да си остане за малко вкъщи, защото явно е лепнал вирус с хрема, но Тони маха с ръка и казва, че ще си го кара на крак", разкриха пред Всеки ден източници от телевизията защо Хекимян говори „на нос".

Зрители днес сутринта се напъваха пред телевизора да разберат какво точно говори Антон Хекимян. Гласът му се чуваше през носа му - категорично доказателство, че е със запушена, отекла носоглътка. Което пък означава, че или е пипнал вирус, или го мори някаква алергия от типа на сенната хрема.

„Нищо ново. Откакто води сам „Тази сутрин", Антон е под постоянно напрежение за стола си. Да не би докато го няма, заместващите го да блеснат и да му се разклати мястото на водещ", изказвали се с подобни коментари из коридорите на bTV недолюбващи Хекимян колеги.

Докато били в двойка с Биляна Гавазова, арменецът бил по-спокоен. Ясно било, че и двамата са титуляри и единият замества другия и води предаването сам. Сега обаче, след като колежката му излезе по майчинство, нещата били по-несигурни. Хекимян е единствен постоянно сутрин в ефир, а колеги репортери участват на живо по различни теми. Така че вариантът е, ако Тони отсъства, някой от тях да поеме поста.

Познаващи нрава на Хекимян обаче смятат, че той се притеснява как временният му заместник изведнъж може да блесне и да стане постоянен водещ. Най-много се плашел от напористата репортерка Мария Цънцарова, която, когато е на живо в студиото сутрин по някоя тема, все гледала да засенчи Хекимян. А и карловката Мими вече се спрягаше, че ще седне в стола на Гавазова, след като Биляна роди.

Това засега не се случва. Според мълвата в Би Ти Ви тя можела да се върне на екран, щом малко бебето поизрасте - след няколко месеца, като остави на бавачка или на близки роднини синчето си, което се роди в края на май. Още по-вероятно било да се завърне обаче водещата преди нея Генка Шикерова, чиято втора дъщеричка в края на юли ще навърши годинка.

И в двата случая обаче Антон Хекимян си има едно наум, защото точно той направи прецедент в сутрешния блок да е солов водещ. Затова предпочитал да си седи здраво на мястото всяка сутрин, дори и със запушен нос. И дори обмислял това лято да не ползва отпуска.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !