Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Зара в Дубай заради младо гадже

отпечатай новината

01.07.2015 17:40 | Видян 1732 пъти

Зара в Дубай заради младо гадже

След много спекулации, относно заминаването на култовата риалити героиня от „Биг Брадър 1“ – Зара, за Дубай, брюнетката най-накрая сподели причините, които я отведоха там.

Светлозара заяви, че е отишла в Арабските емирства заради бившия си приятел. След като са се разделили тя решила все пак да не се прибира в България, тъй като вече си е била осигурила работа там, а и не е искала да оставя новите хора, с които се е запознала. Към днешна дата Зара се занимава със своята продуцентска компания в Дубай, а сега ще прави и фотостудио. Твърди, че има много близки авери в сферата на тамошните медиите и се надява, че ще се сработят и в професионален план.

„Учих театър в Щатите. Ню Йорк ми беше отдавна мечта и времето, прекарано там, за мен беше изключително вдъхновяващо. Но в момента, честно казано интензитетът на живот там ми се струва доста стресиращ. Тук съм доста по-спокойна“, споделя още Зара, запитана от репортер на сп. “Story” - какво е станало с образованието й и дали има стремежи да практикува като актриса.

Самата тя споделя, че тренира здраво, тъй като си е поставила за цел в края на годината да участва в триатлон в Бахрейн, който включва 2 км плуване, 90 км колоездене и 21 км тичане. Сегашният й приятел е професионален лекоатлет и той я е навил да се включи в състезанието, което ще трае 6-7 часа. Гаджето й се казва Ерик и са заедно от 8 месеца. Родом е от Австралия, но се състезава за Бахрейн. Зара скоро ще чукне 30 и споделя, че е доволна от живота си в момента – закусва всяка сутрин, цени хубавите вина и си е намерила мъж, който е по-млад от нея.

Снимка: blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !