Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Ники М. си прибра Алисия

отпечатай новината

25.06.2015 10:55 | Видян 2307 пъти

Ники М. си прибра Алисия

Ники Михайлов прибра обратно Алисия и двамата са отново заедно, научи сензационно вестник Всеки ден. Чалга дивата в момента е на море заедно с футболиста на турския „Мерсин" и въпреки че засега упорито се крият от любопитни погледи, техни приятели са наясно, че връзката им е възкръснала с пълна сила.

Синът на Боби Михайлов е избрал Свети Влас за ваканционна дестинация. Той е завел своята нова стара приятелка в „губернията" на братя Диневи по морето, защото така почивката щяла да му излезе много евтина. Ники се уредил с „ол инклузив" оферта в един от местните хотели и така той и Алисия отмаряли направо за жълти стотинки поне според техните разбирания.

Ники и Алисия се събрали още преди повече от 2 месеца, но не бързали да признават, че чувствата им са възкръснали. „Не искаха да урочасват нещата или пък да ги обвиняват, че си правят пиар с отношенията си", коментира доверен приятел на Ники. Националът възнамерявал да разкрие за връзката си с изпълнителката тази неделя, когато организирал голям купон за най-близките си приятели по случай рождения си ден. Партито ще бъде в Свети Влас, а на забавата Ники и Алисия ще се появят под ръка, като истинска двойка.
Най-щастлив от това стечение на обстоятелствата е синът на фолк дивата от Валери Божинов - малкият Валерко. Момчето било лудо по Ники, защото го чувствал като свой по-голям брат. Когато майка му се разделила с Михайлов, хлапето не спряло да плаче дни наред. Сега обаче тримата са отново заедно като едно истинско семейство.

Наши източници са категорични, че Ники дори планира в обозримото бъдеще да предложи брак на Алисия, за да й покаже, че й е верен и има сериозни намерения. Когато прекратиха 4-годишната си връзка през февруари, двамата обявиха, че късат заради голямото разстояние, което ги дели, и няма друга причина. Немалко обаче бяха слуховете, че Ники е провокирал разлъката след системни изневери. Той самият отрече това и явно сега най-голямото му желание е да докаже и на Алисия, че не кръшка и дори е готов да мине под венчило с нея. Според техни общи приятели една пищна сватба ще е логичното продължение на страстната им връзка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !