Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Мария: Не се развеждам, с Христиан работим за бебе

отпечатай новината

23.06.2015 13:18 | Видян 2377 пъти

Мария: Не се развеждам, с Христиан работим за бебе

„Категорично не се развеждам. И не само това, а дай Боже със съпруга ми Христиан да си имаме още едно сладко детенце! Вече работим за бебе. Искаме къщата ни да бъде пълна с деца”, разкрива изпълнителката.

Тя не би се поколебала да мине отново през една тежка бременност, както се случи, преди да роди дъщеричката си Марая, научи Blife.

„При мен тази интензивност на работата, много спорт и диети доведе до това нещата с Марая да се случат трудно. Не още веднъж, а още десет пъти мога да мина по този път, за да имаме няколко ангела вкъщи”, споделя Мария.



Тя не крие, че любовта между дъщеря й и втория й мъж не била от пръв поглед, случила се постепенно. „Сега обаче и двамата с него сме взаимозаменяеми в грижите за детето”, казва певицата. Тя хвали наследницата си, която завършила първи клас с отличен и владее английския език като българския.

Мария е категорична, че завръщането й в клубния живот след дълга пауза е инжекция за всеки артист. „Сега хората, които ме харесват, са много повече”, завършва певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !