Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Емилия: Никога няма да простя на Анелия

отпечатай новината

22.06.2015 15:03 | Видян 3107 пъти

Емилия: Никога няма да простя на Анелия

"От моя страна не може да става дума за прошка", каза блондинката. Емилия сподели, че се притеснява да се засича заедно на празници с Анелия, тъй като в определени моменти не знае как да реагира, въпреки че определя себе си като много търпелив човек.

Певицата бе откровена и призна, че тихата война, която двете с екс съпругата на Коко водеха дълги години, е виновен именно той.

"Аз смятам, че всичко ще е наред, ако един мъж постави ясно картите на масата. Коко обаче е много добър. Той не иска да нарани нито едната, нито другата страна. Той не искаше да й скърши хатъра, затова и най-вероятно не беше правилно разбран от Анелия".

Фолк певицата категорично заяви, че към днешна дата не ревнува Коко от бившата му жена, пише Blife.

Изпълнителката довери пред Кристина Патрашкова, че се запознала с Динев през 2001 година, когато Анелия все още не съществувала нито в живота му, нито на музикалната сцена. По-късно двамата се разделили без причина. Тогава, през 2003-а, Коко се жени за Анелия, а година по-късно Еми сключва брак с новия си приятел Красимир. След 2-3 години и двамата се развеждат и се събират отново, а любовта им е скрепена с появата на сина им Иван, който е кръстен на бащата на Динев.

"Първите години от връзката ни беше луда работа", признава Емилия, като уточни, че сега нещата вече са далеч по-спокойни.

Емилия обаче бе лаконична за изневярата на Коко с колежката й Преслава преди няколко години. Единственият й коментар по темата бе: "Знам всичко, което трябва да знам. Това, което съм искала съм го разбрала", с което изказване потвърди, че между мъжа й и Преси е имало флирт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !