Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лили спазва лунна диета

отпечатай новината

22.06.2015 13:19 | Видян 1374 пъти

Лили спазва лунна диета

Една от тайните за красота на Лили Иванова е, че тя никога не изневерява на Луната. Още преди 20 години певицата се научила как може да се възползва от лунните фази, за да изглежда добре, и до днес не пренебрегва значението на лунния календар, научи Всеки ден от нейни колеги.

Лили стриктно спазвала пости по пълнолуние и приемала само топла вода, с която да се пречиства тялото й. Когато минело пълнолуние пък, правела всякакви разкрасителни процедури, за да опази кожата си здрава. Пак с Луната звездата се съветвала, когато искала косата й да расте здрава и гъста.

„Козметиците и фризьорите й отдавна са свикнали с този каприз и не се съмняват, че той много помага на Лили да изглежда така дори на нейната възраст. Дори го препоръчват на другите си клиенти, защото наистина забелязват, че има значение в каква фаза е Луната за различното възстановяване на кожата и косата", обясняват запознати с режима на примата.

Друг прийом на Лили Иванова от 30 години е всяка сутрин на гладно да пие чаша топла вода. Тя предварително преварява течността и я запарва в кана. Водата трябва да е гореща, все едно е за чай, само че без пакетчето билки вътре. Чашата с течността се изпивала на бавни глътки. „По този начин къпя вътрешните си органи и забързвам обмяната на веществата", казвала Лили. Вечер преди лягане певицата пак имала странен ритуал. Тогава пък пиела по 1 чаша хладка вода с изцеден половин лимон, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !