Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Николета е затворена страница!

отпечатай новината

18.06.2015 11:13 | Видян 4381 пъти

Николета е затворена страница!

"Николета Лозанова е затворена страница и въобще не ме вълнува", обявил Валери Божинов пред свои близки дни, преди да замине за Белград. Тези думи са потвърждение на категоричното решение на футболиста да приключи окончателно връзката със своята съпруга.

"Валери е бесен, че Никоелта продължава фриволно да се вижда със своя любовник, заради когото всичко свърши - разказа един от най-близките хора на Божинов пред "България Днес". - Боли го най-вече за дъщеря им Никол. Тя е на три годинки и разбира всичко".

Допълнително масло в огъня налели и претенциите на плеймейтката какво да получи при развода. "Тя е много нагла - добави отдушникът на Божинов. - Възползва се от добротата му, която е пословична."

Въпреки опитите на Лозанова да стопли отношенията с Божинов, той не иска и да чува за нея, категорични са неговите близки. Николета завъртя поредната интрига, като започна да пуска във Фейсбук похвални коментари и техни стари снимки, които представя за нови. Това породи вълна от слухове,ч е двамата отново са се събрали и раздялата им е била смао ПР ход. Всъщност такова нещо няма и двамата са разделени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !