Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лили взима 150 бона от Брендо

отпечатай новината

17.06.2015 09:00 | Видян 2108 пъти

Лили взима 150 бона от Брендо

Неостаряващата икона на българската естрада Лили Иванова е сключила предварителен договор за серия от участия в баровския комплекс „Оазис" край Лозенец, които до края на август ще попълнят банковата й сметка с над 150 000 лева, научи вестник Всеки ден от близки до легендарната изпълнителка.

Огромната сума ще се излее в джоба на певицата чрез свързаните с Евелин Банев - Брендо компании „Б. М. А." и „БД Спорт", които спряганият за кокаинов крал бизнесмен хариза на бившата си съпруга Моника Добринова през 2007-а. Не е тайна, че в последните години Брендо се превърна в едноличен собственик на луксозния „Оазис", като наложи жестоки такси и кожодерски цени, които изгониха обикновените туристи и превърнаха райското кътче в място за почивка на звездите от шоубизнеса и партньори на Банев от ъндърграунда.

Лили Иванова ще пее за гостите в огромния ресторант на тузарския Малтийски замък, предвиждат се и два импровизирани концерта под открито небе непосредствено до морския бряг - на „Хасиенда бийч". Естрадната звезда от години предпочита гостоприемството на Брендо за летния си отдих и се радва на изключително посрещане край Лозенец.

Лили може да почива спокойно без страх от папараци и нахални фенове, подсигурена с денонощна охрана от хората на Евелин Банев. В хотел „Оазис дел Маре" пък специален екип от готвачи се грижи за стриктния режим на поп иконата. От благодарност за специалното отношение Лили се съгласила и това лято да посвети сериозна порция от участията си на комплекса на Брендо и неговите гости, пише още Всеки ден.

Официално потъналият вдън земя бизнесмен и отскоро автор на бестселъри няма нищо общо с баровския курорт. Твърди се, че луксозният комплекс е построен от чужда офшорка, с която Брендо официално няма как да бъде свързан. От прокуратурата обаче не смятат така и срещу Брендо бе образувано дело за пране на пари именно заради „Оазис".

Според държавното обвинение в строежа на ваканционното селище са вложени 11 138 650 евро, или над 21 млн. лева, спечелени от наркотрафик на кокаин от Латинска Америка за Европа и препрани чрез различни фирми.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !