Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Златка се перчи, Аня й свива перките

отпечатай новината

04.11.2008 16:24 | Видян 22524 пъти | Гласували 2

Златка се перчи, Аня й свива перките

Снощи в Dancing Stars се състоя битката за голямото завръщане на отпадналите от шоуто звезди. Всяка една от тях представи свой танц, с който ще се опита да събере най-много зрителски гласове до сряда вечер, когато линиите за гласуване ще бъдат затворени. За да подкрепят своите приятели в залата присъстваха Джоко Росич, който стискаше палци за Аня Пенчева, фолкдивата Преслава, подкрепяща Галена, и  футболистът Йордан Тодоров, който даде своя глас за Ники Кънчев

Към седемте борещи се за втори шанс в надпреварата се присъедини и Златка Райкова, която откри бала. Тя и партньорът й Тихомир Гаврилов не успяха да впечатлят журито, което този път не даваше оценки, а само коментари за изпълненията. Нешка Робева беше категорична, че Златка би имала шанс, но за втори сезон на шоуто.

Победителят от Survivor: Експедиция Робинзон – Георги Костадинов, заложи на брейк хореография, за която получи аплодисментите на публиката и журито. Въпреки това от цялото изпълнение се запомни по-скоро спорът между сървавйвъра и Нешка Робева. Треньорката на няколко пъти нарече Костадинов “Маугли”, а той и отвърна с остри реплики.

Страстите в залата успокои Алисия. Противно на очакванията за скандал между нея и Златка Райкова фолкдивата беше истински спокойна и даде всичко от себе си, за да впечатли феновете на шоуто. Журито беше единодушно, че Алисия е надскочила себе си и има реални шансове да се върне на дансинга в четвъртък.
Веднага след изпълнението им Радост Драганова поиска коментар от танцувалната половинка на Алисия – Атанас Гендов, за разпространилите се напоследък слухове, че между неговата приятелка Яна и Орлин припламват искри. Танцьорът отрече и заяви, че вярва безкомпромисно на приятелката си.

Калки и Валя Недева изненадаха за пореден път всички с нестандартна хореография. Двамата заложиха на визия а ла “Карибски пирати”. В залата се чу звън на истински пиратски ками. Уви обаче журито не спести критиката си към танца. Най-директна беше Галена Великова, която заяви, че реквизитът е в повече.

Водещият Ники Кънчев успя да убеди Нешка Робева, че все пак е постигнал истински напредък. След танца г-жа Робева сподели:  “Вече не мисля, че „от това пънче нищо не става”.

Двойката Галена и Светлин заложиха на изключително трудни фигури в хореографията си. Въпреки страхотната си визия фолкпевицата предизвика критиката на журито заради сложните елементи в танца.

Критики отнесе и актьорът Андрей Баташов, който според Тодор Колев е вдигнал тайна сватба в петък вечер. Младоженецът обаче беше разкритикуван заради лошата си координация и прекаленото театралничене.

Последни в битката за връщане в шоуто влязоха Аня Пенчева и Рангел Спиров. Двамата заложиха на рокендрол, за който всички членове на журито бяха категорични, че не е силата на актрисата в танците.

Вечерта  завърши със страхотно изпълнение на професионалните танцьори и брейк формацията Електрик Форс Крю. Общото им изпълнение вдигна повечето хора в залата на крака. Така след силните танцувални емоции стана ясно и временното зрителско класиране, оглавено от Аня Пенчева и Рангел Спиров. 

Ето какво показва временното класиране:

1. Аня и Рангел Спиров - 24,6%
2. Ники Кънчев и Ирена Димитрова- 20.11%
3. Алисия и Атанас Гендов - 15.8
4. Калки и Валя Недева  11.8
 5. Галена и Светлин Димитров 11.1
6. Андрей Баташов и Ана Дончева 7,9%
7. Жоро Костадинов и Петя Димитрова – 6%
8. Златка Райкова  - 2.2
 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !