Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ивана удари 90 кила

отпечатай новината

08.06.2015 10:54 | Видян 2379 пъти

Ивана удари 90 кила

Певицата на народа Ивана се появи рекордно напълняла на откриването на фолклорния фестивал „Славееви нощи" в родния си Айтос. Пайнерката явно е отново в тежък период, след като е качила поне 15-20 кила над обичайното си тегло и вече е заковала стрелката на кантара на 90 кила, забеляза репортер на Всеки ден.

Пред съгражданите си айтозлийката излезе на сцената в красива бяла рокля, която обаче само подчертаваше наднорменото й тегло. Певицата е известна с това, че от години води битка с мазнинките по тялото си, като ту свала, ту качва, което е много вредно за организма. Сега тя отново видимо е напълняла и е качила отново свалените през миналата година с много труд и пот 15 килограма.

Преди време изпълнителката на вечния хит „Шампанско и сълзи" успя да влезе в норма и да се появи пред пловдивските си фенове много отслабнала и свежа, но сега е отново понаедряла. „Тя вече е разочарована от всякакви диети и билки и се отказа да спазва какъвто и да било режим. Феновете й я харесват и така, какво като не тежи 50 кила?! Никой не може да й вземе гласа", коментират приятелки на изпълнителката.

Преди години Ивана едва не се прости с живота си, след като се бе подложила на популярната диета на д-р Аткинс. Говори се, че именно с този хранителен режим фолк певицата допълнително е увредила и без това проблемните си бъбреци. Звездата на чалгата една вечер просто припаднала, докато пеела на участие. Тя била откарана по спешност в болница, а лекарите ужасени заявиха, че е можело диетата да завърши с фатален за нея край. „Жизнените й показатели бяха на критично ниски нива", казаха тогава докторите. Певицата лежа в болница седмица, след което вече се страхува да се подлага на изтощителни хранителни режими.

По време на фестивала „Славееви нощи" в Айтос Ивана остана на сцената близо 3 часа и изпълни най-знаковите си хитове. Фотографите снимаха певицата от поне метър и никакъв близък план, за да не си личат пухкавите й ръце и корем. Фолк дивата нито за миг не се смути, че е качила отново няколко килограма и извади такъв глас, че всички забравиха за проблемите й с теглото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !