Откриване на Българския павилон на...

60-то Венецианско биенале на изкуствата с куратор...

Кан вади 97-г. 7-часов филм за Наполеон

Легенда, известна на кинофилите по целия свят, основно...

Лили Иванова на очен лекар преди лятното турне

отпечатай новината

07.06.2015 10:14 | Видян 1671 пъти

Лили Иванова на очен лекар преди лятното турне

Малко преди поредицата от летни концерти, които ще изнесе през юли и август, Лили Иванова си прегледа очите. За това съобщи самата певица, като публикува снимка, на която позира с д-р Андрей Андреев в градинката на лечебното заведение, като му благодари за "грижите и отношението".

"С цялото ми уважение и доверие към този изключителен лекар и човек!", написа още примата в социалната мрежа. За един ден почти 12 хиляди души харесаха статуса ѝ.

"С Лили сме близки от години. Сега дойде заради елементарно зачервяване на клепача, което се случва с хора на сцената, изложени постоянно под прожекторите. Една капка изкуствена сълза и проблемът бе решен." Това заяви шефът на очна клиника "Ден" доц. Андрей Андреев пред "24 часа".

След процедурата Лили Иванова предложила да се снимат заедно в двора на клиниката, за да качи фотосите на страницата си във Фейсбук. "Изненадан съм от големия интерес, тъй като въобще не очаквах, че появата на снимките в интернет ще предизвикат такава обществена новина", признава офталмологът.

В знак на благодарност певицата му подарила с автограф и диск с последния си албум "Поетът". Доц. Андрей Андреев не скри, че при него търсят медицинска помощ и други известни личности, но лекарската етика не му позволява да каже имена. Той запазил мълчание и след посещението на Лили Иванова, но певицата сама оповести за прегледа, като му благодари в интернет.

Малко след процедурата Лили Иванова ще пее в няколко града в страната. Това лято тя ще изнесе концерти в Русе - на 23 юли, както и в летните театри на Варна и Бургас на 26 и 28 август. След това - на 3 септември, е спектакълът ѝ в Античния театър в Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !