Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Симеон е първият "Мастър шеф" на България

отпечатай новината

03.06.2015 09:38 | Видян 1484 пъти

Симеон е първият

33-годишният Симеон Червенков спечели първото издание на "Мастър шеф" България. Младият компютърен специалист пребори конкуренцията с богаташката щерка Елена Петрелийска, пише Всеки ден. Голямата награда за столичанина е тлъст чек от 100 хиляди лева.

Финалното предизвикателство на последните останали гладиатори беше да сготвят храна за своите близки. В студиото бяха и останалите 13 състезатели, които участваха в надпреварата през тези месеци. Те аплодираха финалистите и ги подкрепяха. Кой от тях да победи решиха не зрителите, а професионалното жури в лицето на Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев.

Елена и Симеон влязоха в шоуто със своите лични истории - тя е имала проблем с храната, той с наркотиците. „Тези проблеми са ни формирали като характери. Ако не бях преминала през това, може би нямаше да съм същият човек. Ние заставаме зад тези си проблеми като каузи", призна Елена. „Не ми е лесно пред голяма аудитория да разкажа какво съм преживял. Голяма борба, която преборих в моето малко аз. Битка, която ме формира като мъж. Всяко зло за добро. Не искам да парадирам с това. Всеки един млад човек изживява своята малка битка", добави Симеон.

"Шест месеца ще обикалям света, за да досъбера някои рецепти. Ако обстановката в България позволява, може би ще рискувам да отворя малък ресторант в квартала", са плановете на победителят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !