Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Дарина чуква 52 с 30 гости

отпечатай новината

30.05.2015 10:31 | Видян 2655 пъти

Дарина чуква 52 с 30 гости

Бизнесдамата Дарина Павлова ще полее 52 г. в тесен приятелски кръг в столичен ресторант довечера, научи „Монитор”. В гестлиста на мадам Мулти влизат 30 души, сред които продуцентът на „България търси талант” Слави Трифонов, колегите й зад съдийската скамейка на шоуто Ники Илиев, Деси Добрева и Иво Сиромахов, както и близката й приятелка Марта Вачкова, пише Блиц.

Специално за празника от Рим ще долети гаджето на Дарина, актьорът Джулио Берути. Той е по-млад от нея с 20 години и за последно акостира на българска земя през 2013 г, когато Павлова снимаше филм за „Непобедимите 3” сред декорите на „Ню Бояна Филм”. Освен като муза на кино продуцентката Берути си известен у нас и с ролята си в хитовия сериал „Дъщерята на Елиза”, който вървеше по bTV.

Вдовицата на Илия Павлов не е наложила строг дрескод за партито нито вето върху конкретен вид подаръци. Празникът за Дарина продължава и утре вечер, когато е финалът на „България търси талант”. Митко Щерев и рапърът Кристо са само част от звездите, които ще подкрепят участниците в тричасовото шоу. На сцената ще се качат и танцьорите от Latin Force, които са изборът на феновете в надпреварата за „Уеб талант на България” и ще борят наравно с другите за чека от 60 000 лв.

Павлова потвърди, че ще дари хонорара си като жури на герой извън формата на bTV, a кой е той ще стане ясно утре непосредствено преди финала. След като приключи ангажимента й в „България търси талант” Дарина ще отскочи до любимата си Варна, а после и до родния си град Казанлък, където изкарва първата си заплата като качествен контрол в оръжейния завод. Вдовицата на Илия Павлов ще бъде обявена за почетен гражданин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !