Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Слави: Напълно сам съм, нямам гадже

отпечатай новината

29.05.2015 16:28 | Видян 2417 пъти

Слави: Напълно сам съм, нямам гадже

Слави Трифонов проговори официално за любовния си статут и разкри какви емоции го вълнуват и дали има актуална половинка, пише Blife.

До момента не беше ясно дали шоуменът е отново ерген и наистина ли е прекратил 4-годишната си връзка с вече бившата балерина от „Магаданс” Мартина Огнянова.

Различни слухове ту разделят светска двойка №1, ту сочат, че танцьорката чака дете и ще дари Трифонов с наследник.

През всички тези години Слави нито веднъж не бе говорил за любовните си отношения и по никакъв повод не разкриваше актуалната си половинка. Отговаряше уклончиво на въпросите има ли връзка и не отричаше, че не е сам. Това обаче направи преди дни в шоуто си в разговор с малкия г-н Андреев.

Слави за сефте бе откровен относно личния си статус и твърдо заяви, че няма жена до него. Коментирайки дали невръстният разказвач на вицове е харесван от момичетата заради звездния си статус, Трифонов му обясни, че славата не гарантира лично щастие.

„Ето аз си нямам гадже и съм напълно сам”, заяви с видима тъга Дългия. Така той за пръв път каза нещо конкретно относно личния си живот и изненада дори хората от екипа си.

Всички в предаването са наясно, че по темата не бива да се обелва дори дума и треперят от ужас, когато в публичното пространство бъде разкрито нещо от интимното битие на Трифонов.

Причината е, че той е много мнителен и започва разследвания кой е източникът, които нерядко завършват с уволнения. Този път обаче самият той явно е решил да сложи край на спекулациите относно отношенията му с Мартина, както и слуховете, че я е сменил с нейна съименница.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !