Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Асен Блатечки и Койна Русева във „Вик за любов“

отпечатай новината

29.05.2015 15:52 | Видян 1584 пъти

Асен Блатечки и Койна Русева във „Вик за любов“

На 31 май от 19ч в театър "Открита сцена", гр. София. ще се играе хитова постановкапод режисурата на Асен Блатечки – „Вик за любов“ от Жозиан Баласко. В главните роли ще гледаме актьорите Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов и Александър Александров. Продуцент на спектакъла е театрална къща „Вива Арте“ и Татяна Иванова, сценографията и костюмите са дело на Антония Попова, а музиката на Христо Намлиев.

Перипетиите, през които преминава животът в театъра са безумно смешни и непредвидими - любов, омраза, изневери, непостигнати мечти, наивност и чаровност на актьорските души. Героите са изпаднали от театралната каруца, а сега отново трябва да се възкачат на нея, изминавайки пътя към актьорската голгота. Четирима души, замесени от различно тесто, се оказват въвлечени в игра, от която някой ще излезе сух и още по-богат, друг ще е на ръба на нервен срив, а пламъкът на една стара любов ще припламне отново.

Театралният агент Силвестър е ненадминат комбинатор и манипулатор, който се е изкачил на най-високото стъпало в своя бранш благодарение на отличния си нюх за сделки и умението си да флиртува и успешно да влиза под кожата и на мъже, и на жени. Юго и Жижи са звездна двойка, любимци на публиката.

Навремето са се обичали страстно, а сега се мразят до смърт. Познават си и кътните зъби и са в състояние да вгорчат живота на всеки, който си има работа с тях. Поотделно са слаби, но заедно са в състояние да взривят всеки театрален салон. Първата среща между Жижи и Юго след няколкогодишна раздяла е драматична; шамари се раздават наляво и надясно; сипят се обиди и взаимни обвинения.  Репетициите се превръщат в истински ад за режисьора на спектакъла, Леон.

Той е интелигентен, но наивен и взима всичко за чиста монета. И театралният агент, и двете звезди се отнасят към него като към „момче за всичко” и той винаги се озовава между чука и наковалнята. За него са непонятни машинациите на Силвестър, а колкото и да се опитва, не е в състояние да овладее развилнелите се Юго и Жижи. Но точно тази взривоопасна комбинация е гаранция за грандиозен успех.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !