Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ливанец води Бони пред олтара

отпечатай новината

28.05.2015 09:25 | Видян 1829 пъти

 Ливанец води Бони пред олтара

Фолк певицата Бони най-после ще се види в булчинска рокля. Въпреки че има дъщеря от предишна връзка, ромската перла никога не е стигала до олтара. Сега е на път да го стори, защото има официално предложение за брак от приятеля си Раби - заможен ливанец. Това е татуираният мъж, който участва в последния клип на изпълнителката.

С бизнесмена са заедно от 4 години, но до момента пазеха в тайна връзката си. Мъжът до певицата, който е доста по-млад от нея, доскоро не искал публичност, защото не се чувствал комфортно, когато е под светлините на прожектора, споделя Всеки ден. Въпреки това темпераментната дива успяла да го навие да се снима в най-новия й видеоклип „Няма кой".

„Трудна задача беше, но успях. Поотпуснахме го и видеото стана много хубаво", обяснява изпълнителката. Приближени до нея издават, че в последните години именно той е човекът, който подпомага кариерата й. Фолк звездата не крие, че любимият й, колкото и дашен да е, също е и голям ревнивец - нещо типично за арабин.

„Отношенията ни са доста сложни, тъй като той иска нещо от мен, което аз не съм готова да му дам - да намаля до минимум участията си в нощните клубове", коментира Бони. Самият Раби, който даде интервю за светско списание, отрече да й е поставял ултиматум.

„Бони по принцип е малко импулсивна. Говори някакви неща, после съжалява, че ги е казала. Нещата не стоят точно така. В една сериозна връзка, ако двама човека се обичат, няма начин да няма търкания. Ние се ревнуваме, защото се обичаме. Бизнесмен съм и при нас нещата не са като в шоубизнеса", обясни ситуацията ливанецът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !