Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Йоанна нацелува Ненчо Балабанов

отпечатай новината

27.05.2015 10:14 | Видян 2547 пъти

Йоанна нацелува Ненчо Балабанов

Час след като свалил грима и робата на последния си сценичен герой за сезона -  Коцето Калки, Ненчо завел Йоанна на бурно афтърпарти в столичен клуб, научи Blife

Двойката танцувала до зори и поляла вкуса на победата с вино  и уиски в компанията на Криско, стилиста Кремена Халваджиян, Нона Йотова, Поли Генова, Мая Бежанска, Мария Игнатова и Димитър Рачков. На финала половината група се изнесла да закусва супи в близка пицария, пише „Монитор”.

Голямата си награда – чисто нов лек автомобил, Балабанов ще прибере до дни. До края на лятото той ще пусне две нови песни, едната продуцирана от Мага, а другата дует с житейската му муза Йоанна.

„Безкрайно благодарен съм за подкрепата, ще продължа да работя още по-здраво, за да оправдая доверието на публиката,” обясни в еуфорията си най-дорбия имитатор на премиера. В разгара на „Като две капки вода” продуцента Маги Халваджиян обяви, че до дни стартират записванията за кастингите за X Factor.

Водещи на четвърти сезон ще бъдат отново Алекс Раева и Мария Игнатова, като тази година освен договор с лейбъла на Саня Армутлиева победителя ще получи и солидна парична награда.

 

снимка: disko.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !