Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Галена стана на 30 с пищно парти

отпечатай новината

27.05.2015 09:48 | Видян 4287 пъти

Галена стана на 30 с пищно парти

Фолк дивата Галена отпразнува с пищно парти рождения си ден, научи в. Всеки ден. Пайнерката навърши в понеделник точно 30 лазарника, като опъна дълга трапеза, препълнена с блюда с екзотични гозби. Празненството привлече много ВИП гости, които напълниха заведението на мъжа й Галин „Калоянова крепост" във Велико Търново.

Рожденичката показа зашеметяваща визия и смени няколко тоалета. „Всеки ден" научи, че Галена е купила специално за партито си шикозни дрехи от Милано. За бутиковите одежди тя броила рекордните 40 000 евро. Една от роклите се оказа доста прозрачна и гостите й спокойно се насладиха на прелестите на смядовката. Сексапилното й дупе палеше въображението на отбраните гости.

От колегите на Галена я уважиха само Деси Слава, с която са баджаначки заради общият им мъж Галин, както и близката й приятелка Цвети Янева, която поздрави с песен рожденичката. Присъстващи на веселбата отбелязаха, че пишещата и се за голяма приятелка Преслава изобщо не я е уважила, научи още Всеки ден.

„Уж демонстрират близост, пък я няма на юбилея на дружката й. Можеше да отдели поне един час, за да дойде на празника. Личеше си, че липсата й е тенденциозна", коментираха някои от гостите. Пасуването на добричлийката от партито засили още повече интригата, че двете наистина не се долюбват, макар и преди години да бяха големи дружки.

Затова пък Деси Слава, която е бивша съпруга на Галин, извзе функциите на най-приближена до Галена. Двете певици не спираха да демонстрират близост. „Ще кажеш, че са първи приятелки, а всъщност до скоро се виждаха само по музикални събития, и то случайно", коментират в средите. Напук на подмятанията двете пяха в дует, като представиха съвместния си проект. Още снимки може да видите в нашата галерия .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !