Силвия Кацарова празнува 70 в НДК

Въпреки че ги навършва след 10 дни, на 26 април, Силвия...

Ванко 1 развел Николета и Валери

отпечатай новината

24.05.2015 11:46 | Видян 3085 пъти

Ванко 1 развел Николета и Валери

Близкият авер на семейство Божинови – Ванко 1, се обърнал към Валери с молба да му дадат пари назаем за нов автомобил. Футболистът бил съгласен да помогне, но обяснил, че първо трябва да попита жена си, защото за финансовите въпроси винаги се допитвал до нея. Точно тук се оказала и най-погрешната стъпка на Ни Ло. Тя категорично отказала да заемат парите на Ванко и така си навлякла  гнева му. 

Близкият авер на семейство Божинови – Ванко 1, се обърнал към Валери с молба да му дадат пари назаем за нов автомобил. Футболистът бил съгласен да помогне, но обяснил, че първо трябва да попита жена си, защото за финансовите въпроси винаги се допитвал до нея. Точно тук се оказала и най-погрешната стъпка на Ни Ло. Тя категорично отказала да заемат парите на Ванко и така си навлякла гнева му.

 Бившият рапър се озлобил към жената, на която бил помагал в какви ли не ситуации, и чиито изневери прикривал години наред и решил да разкрие всичко пред Валери, за да си отмъсти, кълне се добре запознат източник от близкото обкръжение на двойката, пише Blife.. Разбира се, тема номер 1 била Николай Михайлов. Ванко не пропуснал до най-малка подробност да разкаже на съпруга на Ни Ло кога и как благоверната му се е виждала с вратаря. Той дори му разкрил за случай, при който моделката го излъгала, че заминава за Гърция, а всъщност отишла във Варна, за да се усамоти с Михайлов за няколко дни. Ванко 1 обаче далеч не спрял до тук.

 Той издал всички тайни на Николета, които включвали афера и с Жоро Бирмата. Последвали не една и две молби от страна на Николета, в които тя обяснила на мъжа си, че нямала нищо против всеки от тях да прави каквото си иска, само да няма официален развод, защото искала имиджът й да бъде на жена с идеално семейство. Планът за идилията обаче не проработил и Божинов заявил категоричното си решение за край на отношенията им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !