Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

"Труд": Дъщерята на Гала пребита?

отпечатай новината

23.05.2015 08:00 | Видян 2861 пъти

Снимка на дъщерята на Гала с посинено лице се появи в социалните мрежи. Мари изглежда сериозно пострадала. Наранени са дясното й око и устната – пак от дясната страна. Логично е да е била бита от левичар, предполагат криминалисти.Под снимката на стената на Мари във фейсбук има множество коментари. “Това ти ли си го направи, или трябва да бием някого?”, палят се приятели на хубавицата. “Труд” твърди, че веднага се свързал с тв водещата, която заяви, че никой в дома им не е малтретирал 18-годишното момиче. Дъщеря ми няма никакви синини или травми, това е грим, обясни Гала.

Мари Будева и нейна съученичка от училище “Увекинд” – Калина Кьосева, подготвят извънкласен проект. Става въпрос за благотворителна кампания против домашното насилие спрямо деца. На стената си във фейсбук Мари е споделила и фотография на младеж, също с “насинено” лице. Всъщност снимките са много повече. В проекта са се включили почти всички ученици от горните класове. Кадрите с пребити деца са само тийзър към основното събитие на кампанията. Кулминацията ще е на 4 юни, когато Мари и Калина ще организират хепънинг с фантастични изненади и благотворителна разпродажба. На тази дата е Международният ден за защита на децата — жертви на агресия (от 1983 г.). Събитието ще бъде в сградата на училището на ул. "Калиакра" 5 в Лозенец, срещу Националната финансово-стопанска гимназия.

Средствата ще бъдат предадени на организация за борба с домашното насилие спрямо деца, чието име ще бъде обявено на място.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !