Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Преслава стана съседка на Билалов

отпечатай новината

22.05.2015 09:30 | Видян 1727 пъти

Преслава стана съседка на Билалов

След като извиси глас в „Столичани в повече” Преслава ще изиграе себе си и в сериала „Връзки”, който bTV ще излъчва от 3 юни. Сюжетът на градската комедия се върти около тишината в спалнята на Мишо Билалов и Лилия Маравиля, които на екран са семейна двойка, пише Блиц. Той е брачен консултант с минало на патоанатом, заради което част от снимките се случили в моргата на столична болница, пише в. "Монитор".Звездата на театър „София” пък е веща манипулаторка с няколко развода зад гърба си. Преслава ще ги разсейва с пищния си бюст като тяхна съседка, научи „Монитор”. Сред гост звездите в каста е и пиар спецът Ива Екимова, която грейва в един от епизодите като водещ на изложба, откривана от героинята на Маравиля.

Специално за ролята на сексоложката Ясмина в сериала Яна Маринова овладява сръбско наречие и се учи да свири с пръсти, за да спре такси. Героинята й стреля с еротични съвети по либидото на Билалов, а Маравиля се опитва да го откъсне от пагубното й влияние. “Този човек е страхотен. Аз дори се притеснявах от сцените, в които моята героиня употребява груб език в общуването си с него. Имахме едни снимки на катастрофа в „Младост”. Умрях от срам, че трябваше да излетя от колата и да се разкрещя на Мишо.”, сподели за „Монитор” Яна.

В трейлъра на сериала, чиито снимки приключиха още миналата есен, се мярка и топ модела Ива Янкулова. Актьорския си дебют тя направи преди три години като компаньонка в криминалето „Отплата” по Нова тв. Режисьори на „Връзки” са Виктор Божинов и Васил Стефанов, сценаристи са Ваня Николова и Йордан Банков, а в каста блестят имената на актьори като Валери Йорданов и Анета Сотирова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !