Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Крум ще връща 130 бона заем, за който не знае

отпечатай новината

21.05.2015 12:04 | Видян 1619 пъти

Крум ще връща 130 бона заем, за който не знае

Фолк певецът Крум Сираков е осъден да връща 130 хил. лв. за заем, за който не знае, че е взет на негово име. Подписът му под документите за парите е фалшифициран от собствения му дядо.

След съдебното решение хонорарите, които получава от продуцентската си компания "Пайнер", са запорирани, пише „24 часа". Преди месец и половина музикантът разбира, че дължи сумата на доц. д-р Валери Златанов, който е преподавател в Геологопроучвателния факултет на Минно-геоложкия университет "Св. Иван Рилски" в София. Всичко това се случва по вина на дядо му Крум Христов - за да може да вземе заем от Златанов, фалшифицира подписите на внука си и на съпругата си.

80-годишният мъж е пенсионер с над 40 години стаж в областта на сондирането и добива на нефт и газ, а в момента има частна фирма, която се занимава с проектиране и доставки на машини и съоръжения и изпълнява обществени поръчки. Именно за бизнеса му трябвали парите.

"Аз бързах и бях принуден да направя нарушение, защото това е наказуемо и незаконно. Фактически съм фалшифицирал подписа на Крум", казва Христов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !