Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Мария Илиева прелъсти лъвчето на Армутлиева

отпечатай новината

20.05.2015 12:43 | Видян 2990 пъти

Мария Илиева прелъсти лъвчето на Армутлиева

Клюката свързваше Саня и музикалния баскетболист от варненския тим „Черно море“ още докато траеше шоуто. Според мълвата двамата са имали взимане-даване извън работната сфера, и то неведнъж.

Разбрали се обаче да пазят отношенията си в дълбока тайна, като Армутлиева обещала да даде тласък на кариерата му като изпълнител. Такъв бил поводът продуцентката да уговори дуета с Мария Илиева, пише Всеки ден.

Двете дами се водят близки покрай журирането си в музикалното риалити, но в действителност нямали добро мнение една за друга, коментират запознати. Илиева откликнала безвъзмездно на предложението, но всъщност интимната й мисъл била да вкара в леглото си лъвчето. Флиртът между нея и прясно навършилия пълнолетие младеж се заформил още докато записвали общото си парче „Така да е“ в студиото преди около два месеца.

Наско нямал нищо против да си легне с Мария Илиева, защото както сам се изразил пред близък приятел – „Мара е яка мадама!“. Затова, когато певицата започнала свалката, той не се замислил и се впуснал във флирта. „Виждат се често, но изключително дискретно, за да не разбере Саня. Ако знае какво се случва между тях, е готова да провали кариерата му“, коментират запознати с интригата между Илиева и Наско Колев, научи Blife.

Още преди да запишат парчето, Армутлиева предупредила младото гадже да внимава с Мария. „Един съвет от мен – там, където си вадиш хляба, не трябва да си вадиш и онази работа. Това би те превърнало в подлога и второ качество изпълнител“, посъветвала го шефката на „Вирджиния рекърдс“.

Хубав съвет, ама самата тя не го спазва! „За никого не е тайна, че Саня си пада по малки момченца, а 18-годишният Наско напълно се вписва в критерия й. Затова е нормално да го пази като майка орлица“, обсъждат пристрастията на Армутлиева в средите.

Преди време тя дори подарила за рождения ден на Колев екскурзия до Лондон, с което засвидетелствала още повече интереса си към тийнейджъра, пише още изданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !