Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

НиЛо се отрече от силикона

отпечатай новината

20.05.2015 12:05 | Видян 2833 пъти

НиЛо се отрече от силикона

Николета Лозанова се отрече от силикона и повече не иска и да чуе за изкуствени импланти. Противно на слуховете, че има 1200 кубика силикон в деколтето, тв звездата споделя, че се е отрекла от пластичните корекции и не смята повече да ляга под ножа, пише Галерия.

Красивата водеща, която е любимка на хиляди подрастващи, се отнася отговорно към факта, че е обществена фигура и идол за тийнейджърите. Въпреки множеството слухове, че си е ремонтирала деколтето, тя всъщност е твърдо решена да залага на естествен чар и повече да не прибягва до силиконови импланти.

В публичното пространство тръгнаха слухове, че водещата на „Папараци“ за втори път си е увеличила гръдната си обиколка, след като се появи в предаването си с тоалет, който възхити и в същото време изуми аудиторията.

Оскъдната черна рокля предизвика слуховете, че изкусителката си е слагала нови импланти—факт, който тя категорично отрича. Оказа се, че всъщност роклята е създала зрителна измама, благодарение на която деколтето на тв водещата се превърна в най-обсъжданата тема в страната, пише още Галерия.

В момента Николета Лозанова е смятана за модна икона сред подрастващото поколение и по тази причина се старае да изглежда по-обрано и да залага на естествена красота. Прави впечатление, че не само в ежедневието, но и за пред камерите, тя предпочита да залага на лек и небрежен макиаж, разчитайки на природен чар.

Освен това тв водещата е в по-добра форма от всякога и не се нуждае от корекции по външността си. Николета си дава сметка, че всяка нейна стъпка се следи внимателно, поради което се старае да бъде прецизна и взискателна в подбора на гардероба си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !