Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Божинов за новата си: Тя е класи над Николета

отпечатай новината

19.05.2015 16:10 | Видян 4402 пъти

Божинов за новата си: Тя е класи над Николета

Футболистът, който изтърпя много обиди и поръчкови статии от екс съпругата си, най-после разкри, че е щастлив, пишат от vsichkinovini.com. И да искаше, Валери не можеше да намери по-удачен начин да натрие носа на Николета, която след новината за развода им, мина всички граници. То не бяха клеветнически материали в приближен до нея жълт сайт, то не бяха обиди и дори скандалното й признание, че съжалява, задето е родила Никол от „този тъпак“.

Е, Николета Лозанова вече може да се успокои, защото „този тъпак“ няма да помисли да се върне при нея. Оказа се, че в живота на Валери Божинов вече има нова жена и макар връзката им да е още в зародиш, той се чувства добре и щастлив с нея. Това разкриха близки авери на футболиста. Както и името на късметлийката – тя се казва Виктория и е едва на 23 години, далеч по-млада от НиЛо.

"Щастлив съм с нея. Тя е класи над Николета. Чак не е за вярване, че мога да говоря толкова свободно и открито с жена, отдавна не ми се беше случвало. И най-якото е, че Вики не ми пили постоянно на главата за дрешките, чантите и маникюрите си. Говорим за всичко, сякаш съм с добър приятел", ухилен до уши разказвал Валери Божинов на най-верните си приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !