Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Софи Маринова: Търся си екзотичен мъж!

отпечатай новината

18.05.2015 13:04 | Видян 1818 пъти

Софи Маринова: Търся си екзотичен мъж!

"Падам си по по-тъмните мъже, екзотични, мургави, но не много черни. Трябва да са по-малки от мен поне с малко. Петър (бащата на детето й – бел. ред.) беше по домошар, а с Дачо се забавлявахме повече. Не искам сватба. Искам да си живеем така, без да има сватба и да се женим. Жените станахме мъже. Искам така да се тропне на масата, да ме ревнува, да има каране. А не да ме пита какво искам да правя и къде да ходим - той трябва да избере", коментира Софка пред "България Днес". Тъй като преди време се появиха спекулации за това, че Софи Маринова има интимни отношения с Тони Стораро, ромският славей реши да внесе повече яснота по въпроса.

"С Тони сме много близки приятели. Познаваме се от дълги години. Даже ще споделя нещо, което не е казвано досега. С жена му сме много близки приятелки. Миналата година ходихме двете с нея и децата за една седмица в Дубай. Много весело си изкарахме", припомни си Маринова.

"Искам да пея за хубавата и положителна любов, за да дойде най-накрая при мен, защото от 5 години съм сама. Не ми се седи сама, въпреки че съм обградена от много ухажори. Сега съм решила да си строя къща, другата седмица си купувам чисто нова кола. Бяло с червено отвън и черно с червено отвътре - това са любимите ми цветове", добави фолкпевицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !