Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Азис: Бях се взел за голяма работа

отпечатай новината

18.05.2015 12:51 | Видян 2913 пъти

Азис: Бях се взел за голяма работа

Екип на предаването „Дикоff” засне репетицията на Етиен с Ненчо Балабанов, Жана Бергендорф, Азис и Криско в подготовка за единадесетия лайв на шоуто за преобразявания, пише Blife. „Учениците” пък споделиха своите впечатления от „учителя” си.

„Когато човек придобие име, смята, че вече няма нужда от разпяване и от упражнения за дишане. Той си казва: „Аз съм звезда, песните ми се въртят по радиата, екранът е пълен с мои клипове”. Така човек влиза в един коридор, в един филм, който си изживява. Прави си галактика, в чийто център се поставя”. Така музикалния педагог на „Като две капки вода” Етиен Леви обоснова необходимостта дори завършените певци да посещават уроци по пеене.

„Етиен е уникален човек, музикант и педагог. Много е отворен към новите неща. Отворен е към онези, които могат, да не им налага своята формула и стил”, заяви Ненчо Балабанов.

„Идвайки за пръв път тук, аз се бях взел за голямата работа. Семейството ми каза „Теб ли ще те учи някакъв да пееш” и ми набиха в главата, че съм човек, който няма на какво да се научи. Мислиех си, че всичко мога да изпея и всичко мога да направя. А Етиен с две изречения може да ми промени цялата подготовка и всичко да изглежда по друг начин”, сподели Азис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !