Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бившата на Благо - абитуриентка

отпечатай новината

15.05.2015 10:43 | Видян 5113 пъти

Бившата на Благо - абитуриентка

В отлично настроение дойде за завършването си новото момиче на тотото Куини Алис Николова. Бившата приятелка на футболиста Благой Георгиев не свали усмивката от лицето си по време на изпращането на своя випуск. То се състоя вчера следобед в Строителния техникум в столицата.

Бъдещата абитуриентка завършва архитектура и е една от отличничките в класа си. Куини изуми със стилен тоалет и засенчи останалите си съученички, видя единствено "България Днес". Мацката беше придружена до школото от баща си - бизнесмена Николай Николов. Майката на хубавицата остана да пази паркирания на пътя автомобил.

Любопитно бе, че новото телевизионно лице нямаше кавалер до себе си за разлика от други завършващи момичета. Алис се забавляваше в двора със съучениците си, като заедно крещяха типичното за абитуриентите изброяване до дванадесет. Очевидно превъзмогнала бързо раздялата с Благо, дългокосата хубавица "избухваше" до последно с приятелките си и не криеше вълнението си.

Никой от останалите момчета във випуска не си позволи да флиртува с необвързаната вече Куини. Всичко това се случваше пред зоркия поглед на таткото, който следеше изкъсо цялото празненство, застанал под сянката на едно дърво. Богаташът бе един от малкото родители, които дойдоха до училището.
Снимка:bgdnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !