Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

50 бона за Преслава

отпечатай новината

14.05.2015 13:55 | Видян 2133 пъти | Гласували 1

50 бона за Преслава

Фолкпевицата Преслава ще заработи около 50 000 лева само покрай абитуриентските балове, научи "България Днес". Свръхвървежната изпълнителка за поредна година е най-търсеното име в кръшния жанр, което да се изявява в най-паметната вечер на зрелостниците. Затова и още преди няколко месеци дните около 24 май са били ангажирани и Преслава няма да има много време за почивка. Поканите към нея били десетки и затова се наложило продуцентите да изберат най-доходоносните нощни локали.

Планирано е добричлийката да има участия всяка вечер в кръчми и дискотеки, като в повечето случаи ще съчетава минимум по две участия на ден. В желанието си да изкара повече пари Преслава е измислила перфектната финансова схема - тя приема участия предимно в София и Пловдив. Причината - двата града са много близко един до друг, а заведенията постоянно са пълни с хора, които са склонни да дават щедри бакшиши на любимката си.

През миналата година се появи информация, че Преслава е успяла да заработи още по-крупна сума. Тогава се говореше, че покрай абитуриентските балове чалгаджийката е поставила истински рекорд, като само за 4 дни е успяла да прибере сумата от 80 000 лева. В ударния период Преслава е имала цели 12 участия основно в заведения точно в София и Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !