Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Анелия: Очаквам с нетърпение любовта

отпечатай новината

13.05.2015 16:43 | Видян 1557 пъти

Анелия: Очаквам с нетърпение любовта

Анелия даде откровено интервю пред онлайн изданието provokator.bg, в което разкрива, че с нетърпение очаква бъдещето и често си повтаря, че най-доброто предстои.

“Имам нови цели, защото през годините съм достигала невероятни резултати, печелила съм десетки награди. Какво означва връх? Това е абстрактно понятие. Когато го достигнеш, откриваш, че отвъд него, има още много, много път за вървене”, споделя звездата.

“За мен най-важното е да имам хубави песни, впечатляващи клипове - проекти, които хората да изживяват и да оставят следа след себе си. Ясно е, че има конкуренция и тя е голяма, но пък това е необходимо, надграждаме се и така в крайна сметка всеки се стреми да даде най-доброто от себе си. От това печели публиката”, допълва още изпълнителката.

Анелия е споделя, че наред с работата, на която се е отдала напълно, с нетърпение очаква да срещне любовта, научи Blife.

“Искам да изпитам емоцията от това красиво приключение”, категорична е певицата.

Анелия сподели и кадри от фотосесия, която реализира по време на снимките на клипа “Генерал”. Само за няколко дни песента се превърна в абсолютен хит и вече има гледаемост над половин милион.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !