Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Алисия си върна Божинов

отпечатай новината

13.05.2015 14:18 | Видян 4630 пъти

Алисия си върна Божинов

Както се казва в една стара поговорка - "Старата любов ръжда не хваща", и по всичко личи, че максимата важи и за ВИП персоните.

За подновените си отношения с футболиста разкри ексклузивно изпълнителката в едно от последните си интервюта.
След години на медийна война между двамата спортистът и чалгарката най-сетне са разтопили ледовете.

"Радвам се, че с Валери отново сме приятелски настроени един към друг. Дружбата между нас беше изчезнала по време на брака му с Николета. Сега говорим всеки ден по телефона и се разбираме чудесно" - разкри певицата, категорична, че Валери е баща на единствения й син и това я кара въпреки предателството му да изпитва дълбоко уважение към него и отдавна е простила греховете му.

Алисия едва дочака краха между Божинов с Николета и веднага побърза да влезе под кожата му, оставяйки Лозанова с пръст в уста, научи България днес. Плеймейтката била бясна от така развилата се ситуация, но нямала право да се обажда, при положение че тя замени Валери с нов дни след раздялата им.

Няма и ден, в който певицата да не се чуе с бившия си, а според близките й тези на пръв поглед приятелски отношения е съвсем възможно да прераснат в нещо повече.
В същото време Ася категорично отрече слуховете, че има вземане-даване с футболиста Мартин Камбуров. Певицата твърди, че е сама и за момента няма мъж, който да е спечелил вниманието й.

По-наблюдателните колежки на миньончето започнаха да шушукат, че между нея и последния й възлюбен Ники Михайлов има много въпросителни, които остават неизяснени и за които Алисия упорито мълчи. Единственото, което певачката споделя, е, че с Михайлов също са запазили добрия тон, но не желае да разкрие подробности около раздялата им.

Потайността на певицата кара околните да гадаят за отношенията й с вратаря, изтъквайки две възможности - или двамата жестоко са се скарали, или отново са заедно, но пазят връзката си в тайна. Каквато и да е истината, скоро ще лъсне наяве...

 

Снимка: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !