На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Боби Ваклинов се раздели с годеницата си

отпечатай новината

02.05.2015 13:45 | Видян 2336 пъти

Боби Ваклинов се раздели с годеницата си

Репортерът на “Господари на ефира” Боби Ваклинов вече близо седмица е без половинка. Миналата неделя той и приятелката му Ивана, с която се сгодиха през есента на миналата година, се разделиха. Причината обаче не е изневяра от страна на Ивана, както съобщи жълт седмичник.

“Написаното е много гадно спрямо нея”, каза репортерът на “Господари на ефира” пред “24 часа”. Какво сложи край на връзката му обаче, той не иска да коментира. “Не съм Николета Лозанова или Валери Божинов. Не съм звезда от такъв световен ранг и не искам да занимавам хората със себе си”, беше категоричен Боби Ваклинов.

“Уважавам както нея, така и родителите ѝ и не искам да кажа нищо повече по въпроса. Всичко друго си остава между нас”, допълни той. Междувременно Ваклинов продължава работата си в “Господари на ефира”, както и върху музиката си. До края на май ще излезе новата му песен, която е в дует с Милица Гладнишка.

Тя все още няма работно заглавие, но за сметка на това съвсем скоро ще има клип. Той ще бъде заснет в студио. Автори на текста на парчето са Ваклинов и Гладнишка. Музиката е на HRD ON DA BEAT, а китарите вътре са на Руди от Руди, Дули, Муден & Кукушев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !