Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Награда: Слави праща Ку-ку бенд на Хаваите

отпечатай новината

29.04.2015 09:47 | Видян 2710 пъти | Гласували 1

Награда: Слави праща Ку-ку бенд на Хаваите

Слави Трифонов обмисля да изпрати музикантите от „Ку-ку бенд” на Хаваите по време на лятната им отпуска през август, пише „Телеграф”. Шоуменът бил много доволен от успеха на концерта в „Арена Армеец” и се чуди как да им се отблагодари извън полагаемия им се хонорар.Това го навело на мисълта за екзотична ваканция, изцяло платена от него за музикантите. И това не е всичко. Преди дни шефът на бенда Евгени Димитров-Маестрото бе засечен с чисто ново Ауди А8. По груби сметки, луксозното возило струва около 200 000 лева.

Според слуховете, това също е дар от Трифонов за цялостния принос на Маестрото към успеха на фирмата. Има и твърдения, че всъщност това е хонорара на музиканта за концерта, научи Блиц. Това се оказва втори нов лъскав автомобил в гаража на шефа на „Ку-ку бенд”, който в началото на настоящата година вече се е сдобил с нова кола.

Така само за три месеца Евгени Димитров попълва гаража си с две нови луксозни возила.

Концертът в „Арена Армеец” Дългия е изкарал около 2 милиона лева при продадени 17 000 билета на негови фенове. При това тези пари са само от билети, докато не е ясно колко точно ще прибере шоуменът от спонсори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !