Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Туърк танца на Криско му донесе победа в Капките

отпечатай новината

28.04.2015 13:08 | Видян 1707 пъти

Туърк танца на Криско му  донесе победа в Капките

Огромни подплънки бяха тайното оръжие на рапъра Криско за придобиване на пищните форми на Ники Минаж. Изпълнението се оказа толкова убедително, че дори самият Фънки изпровизира прословутия „туърк“ танц, показвайки адмирациите си към страхотното представяне на Anakonda. „Безкомпромисно“ беше единствената дума, с която Магърдич Халваджиян определи изпълнението на Криско.

„Удивен съм как пя на фона на такова физическо натоварване“, не скри възхищението си  Магърдич Халваджиян към Фицата, който направи върховото си изпълнение до този момент в шоуто. „Днес си ми най-любимият!“, допълни Фънки, който остана впечатлен от сложната хореография с поддръжки и умела вокална имитация на образа на Пинк.    

Азис се превърна в червенокосата звезда на шоуто Жана Бергендорф, а самата Жана донесе световния рок на сцената с образа на вокала на Guns n‘Roses – Аксел Роуз. „Имам какво да уча технически от нея“, призна поп фолк певецът минути преди изпълнението си на „Самурай“. Песента се оказа сериозно изпитание за Васко, който не остана удовлетворен от изпълнението си. С парчето на Питбул Ненчо внесе първите разногласия сред журито. „Ти си като хамелеон. Справи се отлично с тази задача“ – с тези думи българската джаз певица внесе позитивен елемент в мъжката част от журито. „Смятам, че си 50 пъти по-добър от Питбул“, категоричен беше продуцентът на шоуто, подкрепен от пожеланието на Фънки на Ненчо да се падне по-симпатичен образ следващия път.

Маца като Марлене Дитрих и Джуджи като Адриано Челентано спечелиха признанието на Фънки, че са направили най-добрите си представяния за сезона. Чаровната блондинка Нона Йотова пък се превърна в шоколадовата соул изпълнителка Шаде.

Ново уеб приложение стартира през изминалата вечер на официалнта фейсбук страница на „Като две капки вода“. „Улови момента“ привлече хиляди зрители, които имаха възможност да играят и едновременно да се забавляват по време на самия лайв.    
 
Бутонът на късмета изненада Нона Йотова с образа на Джако, а Джуджи с Мая Нешкова. На АЗИС ще се наложи да влезе в образа на позитивния Стиви Уондър, а Жана Бергендорф ще стане соул кралицата – Бионсе. Ненчо Балабанов ще се потопи в джаз звученето, преобразен като Камелия Тодорова, а Фицата ще бъде отново в женски образ, този път на красивата Нети. Криско ще бъде момиче с цвят лилав – Ирина Флорин, а Маца ще се превърне в неповторимата Шер. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !