Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Алисия още кара колата от Ники Михайлов

отпечатай новината

28.04.2015 09:26 | Видян 2508 пъти

Алисия още кара колата от Ники Михайлов

Фолк дивата Алисия все още движи из столицата с луксозния джип,,Ауди" Q7, който й подари бившият й приятел футболистът Ники Михайлов, видя Всеки ден. Изпълнителката на хита „Най-вървежен" получи колата като подарък за тази Коледа от Малката перука, който се бръкна с близо 100 бона за германското возило.

Малко след щедрия дар двойката се раздели, но Ники не си е поискал обратно автомобила, а Алисия си харесвала джипа и не пожелала сама да му върне ключовете. „Какво са за него 100 бона? Бълха го ухапала, не е опрял до тези пари, а и ще е смешно да продаде автомобила или да го даде на друга", коментират колеги на Ники.

Националният вратар и фолкпевицата изкараха близо 3 години заедно, като през цялото време брюнетката се придвижваше с колите на ритнитопковеца от турския отбор „Мерсин". Преди ,,Ауди"-то, чалга дивата ходеше по участия с един от джиповете на Михайлов - „Мерцедес" ML, а понякога се возеше и в скъпарското му „Порше Панамера". За управлението на колите Алисия винаги се доверява на брат си, който управлява возилата и изпълнява ролята на шофьор и охранител на известната си кака.

Хитрата певица няма нито една кола на свое име и винаги се движи с автомобилите на гаджетата, защо да се охарчва за движимо имущество. „За нейните 32 години, тя никога не си е купувала автомобил. Винаги се урежда с тези на мъжете до нея. По време на връзката й с Валери Божинов караше неговите джипове и лимузини", коментират от обкръжението на фолкаджийката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !