Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Андрей проговори за мъртвия си баща

отпечатай новината

27.04.2015 11:54 | Видян 1625 пъти

Андрей проговори за мъртвия си баща

Андрей Арнаудов призна, че мисли почти всеки ден за покойния си баща – големият проф. Васил Арнаудов. Той умира внезапно преди Андрей да е навършил 12 години, научи Блиц. Независимо от това продуцентът твърди, че има усещането сякаш баща му е винаги до него.

„Имам особена, духовна връзка с баща си и мога да кажа, че през цялото време с мен. Контактът между нас стана истински точно две години преди той да си отиде. Да, ходя на гроба на баща си и по-важното е да можеш да влезеш в църква и да запалиш свещ в памет на тези, които ги няма. Моля го за помощ там, където е, да не ме забравя”, признава Андрей в предаването Папараци.

Той разкрива, че има повече грехове към майка си, която го отглежда сама, след като остава вдовица:

„Тя е тък и е до мен винаги, чудесен човек е, тя е доктор, вече пенсионер. Настоява да стане баба, но кой да я чуе. И тя като мен се радваше на раждането на момчето на Иван като на свое внуче и от време на време ме гледа тъжно с укор и питане в очите.”

Андрей Арнаудов, който иначе от екрана е почти винаги весел и в добро настроение, разказва, че има и друга, по-тъжна страна.

„Има много ситуации, в които съм плакал. Плакал съм на филми, плача много за жени, но най-много съм плакал за баща си. Усещам с годините, че влизам в една много приятна хармония със себе си”, признава той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !