Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бойко прати кошница цветя на Лили

отпечатай новината

27.04.2015 10:42 | Видян 1893 пъти

Бойко прати кошница цветя на Лили

Бойко Борисов изпрати гигантска кошница с пролетни цветя за рождения ден на Лили Иванова. В петък, на 24 април, естрадната легенда навърши достолепните 76 години. Премиерът реши лично да поздрави певицата и освен протоколните цветя й се обадил по телефона, научи „Всеки ден".

За пръв път в своята над 50-годишна кариера Лили отпразнува рождения си ден с концерт. Звездата имаше рецитал в столичния „София лайв клуб", който се пукаше по шевовете. Всички гости бяха предварително уведомени, че нямат право да снимат певицата с мобилните си телефони, докато пее. Сцената на заведението бе затрупана с цветя.

До 4-5 часа сутринта екипът на звездата е пренасял от клуба до жилището й на ул. „Оборище" китките и подаръците за рожденичката. Сред цветята от цялата страна имаше кошници и от президента Росен Плевнелиев, кметицата Йорданка Фандъкова, Вежди Рашидов, Кристалина Георгиева, Делян Пеевски, мастити бизнесмени.

За концерта на рождения ден на изпълнителката на „Ветрове" „Лидл България", които са й основен спонсор, почерпи всеки от публиката с торта от черен мус с вкус на виолетки, трюфели, ягоди, грозде и бяло вино. Изящна малка торта с ноти и микрофон пък чакаше Лили Иванова и в гримьорната. Звездата разряза тортата и почерпи музикантите си, а самата тя хапна малко парченце след концерта.

Лили зашемети публиката с ексцентричния си външен вид. Тя изглеждаше невероятно в рокля и обувки от новата колекция на „Ив Сен Лоран". Певицата се появи на сцената, наметната и с екстравагантен фрак на японския дизайнер Йоджи Ямамото. Според запознати цената на одеждата е над 6000 лева.

 

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !